cakanovce hlasenie_rozhlasu

Kontakt


Obecný úrad

Čakanovce 79

04445

055/6965631

e-mail: obec@cakanovce.eu

Zodpovedná osoba

Osoba zodpovedná za ochranu osobných údajov:
 

Terézia Kinlovičová
  

kontakt : t.kinlovicova@gmail.com

Slovensko.sk

MUDr Andrea Füleová - OZNAM !!!

 

Vážení občania,

 vzhľadom na preťaženie telefónnej  linky ambulancie je možné, že ste mali  v posledných týždňoch problém sa dovolať, ak ste potrebovali  predpísať lieky. Aj my sme preťažení telefonátmi a nestihneme sa venovať chorým pacientom a telefonickým radám chorým Covid pacientom, ale aj pacientom s inými diagnózami.

Pre zlepšenie  tejto situácie môžeme spoločne urobiť nasledujúce kroky: Lieky  je potrebné objednávať naraz všetky na 2-3 mesiace dopredu, netelefonovať niekoľkokrát do mesiaca.

Do mailu napíšte Vaše meno, obec, kde bývate, dátum narodenie a lieky ,ktoré potrebujete predpísať. Mailom je možné zasielať aj oskenované odborné nálezy. Lieky budú predpísané do ďalšieho dňa od napísania mailu. 

Pri vchode do ambulancie máme novú poštvú schránku, do ktorej máte možnosť vhodiť zoznam liekov  s menom alebo odborné nálezy bez čakania na lieky v čakárni,  Do ďalšieho dňa budú požiadavky na lieky vybavené. 

 Nové mobilné telefónne  číslo  ak potrebujete radu  lekára je 0948/807887. Pevná linka na ambulanciu ostáva nezmenená. Verím, že využitím týchto nových sa  dostupnosť telefonických rád a predpisovanie liekov pre Vás.

 MUDr Andrea  Füleová

 

 

 

 


Nezobrazuje sa dokument? Kliknite sem

 

banner-iii obec-cakanovce_25_8_2022-1


Prevádzkované na Joomla!. Designed by: joomla templates vps hosting Valid XHTML and CSS.